СВЕТИЛКА ДУЛУХСТАР ТВИСТ СПИРАЛА 23W/865 Е-27 ЕКОНОМИЧНА ГРУММАН ЛУКС

145,00 ден
СВЕТИЛКА ДУЛУХСТАР ТВИСТ СПИРАЛА 23W/865 Е-27 ЕКОНОМИЧНА ГРУММАН ЛУКС
Производител: ГРУМАН